Setkání

Setkání

Anotace: Psáno pro kapelu Diverzanti. Nachází se na jediném CD Svět volá o pomoc

Ležím u břehy řeky, koukám na nebe,
V této poloze myslím na Tebe.

Nevím kde se sejdeme, to víš jenom Ty
A kromě toho víš taky kdy.

Ten kdo Tě poznal mi nestačil říct
Zda mi ulevíš nebo ublížíš
Mám být oblečen nebo se mám svlíct
Až se rozhodneš, že mě navštívíš?

Každým uplynulým dnem, mi dáváš naději,
Že naše setkání, je stále blížeji.

Čekám už hodně dlouho, budu čekat dál,
Nevím proč bych se Tobě vyhýbal.

Ten kdo Tě poznal mi nestačil říct
Zda mi ulevíš nebo ublížíš
Mám být oblečen nebo se mám svlíct
Až se rozhodneš, že mě navštívíš?

A tak jsme se setkali, Tys mě odvedla
A v krátké chvíli, jsi mě podvedla.

Tys byla má poslední, chci být sám na věky,
Tys mi pomohla vejít ve mraky.

Už jsem ji poznal a chtěl bych Vám říct,
Smrt neuleví, ale ublíží
Nesnažte se jí zbaběle utýct
Ona Vás stejně jednou navštíví
Autor Ivan Švec, 13.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Anura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak milá a kvalitní tvorba:)

14.12.2017 13:55:12 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Líbí se mi ta nezřetelnost a jasnej konec! Pěkné:-)

15.04.2010 18:02:00 | Anura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí