Andělé s harmonikou

Andělé s harmonikou

Anotace: možná se tam i někdo najde :o)

Město zní stínem dvou
andělů s harmonikou
radí nám odejít
tam, kde jen kosi pějí
i s tichem oděným ze závějí
někdy se vrátíte s dcerou


Hedvábným krajem uslyšíte hlas
andělé navrátí se zas
divokým letem obdaří své syny
růží a trnem, krví téže krve
ač stejní, po hvězdách jiní
vítají nebem potomky Tvé
ať světlo své nikdy nezhasne
Autor Káňátko, 13.04.2010
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: losscar, Kapka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

13.04.2010 13:49:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí