Z hluboka vykřikují...

Z hluboka vykřikují...

Anotace: ...

Z hluboka vykřikují mladá zářivá světla
odražená hladinou řeky
do tváře nevidomé ženy
jako když slunce svými paprsky
otvírá stínům prostor pro ně

Křičí na ženu
která křičí a pláče
a obě dvě vlny návalu
protože voda v řece plyne tichem
a vzduch se uzavřel
do dusné nalády
rostou do takové míry
až slábnou vyčerpáním
a mrtvými pohledy stáčejí
k nesnesitelnosti
svůj zrak
Autor tukiy, 13.04.2010
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: rezina, labuť, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí