Nehoda

Nehoda

Anotace: ...

Jedeš si takle autem
v tom ti do cesty vkročí
sešlápl si brzdu
ale kola se stále točí

nemáš ABS
a ani posilovač řízení
i když dodržel jsi rychlost
stejně čeká Tě vězení

teď čekají Tě chlape
dva dlouhý roky sexu
začni se rychle modlit
odpuštění nenajdeš zde
v textu...

Amen
Autor Pučik, 13.04.2010
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí