Deštnost

Deštnost

Anotace: *** malá ukázka z mého intimního dílka INTITH ***

Jediná nadějě je můj pot.
Dává mi pocit, že to jde,
že můžu
se z divokýho mamuta
stát jeskyním mužem
mít psa a ženu
sednout si snima
k vodě,
psovi házet klacek
a ženu líbat ...
Autor Miguel, 19.12.2005
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí