Důvěřivec

Důvěřivec

Anotace: Důvěřivec důvěřivý, věřil v tebe a tvé sliby...

Až na konec světa,
prý za tebou by šel.
Neví, že ta cesta,
má často špatný směr.

Zaprodal by duši,
pro pouhý stín krás.
To však ještě netuší,
že démon sídlí v nás.

Zavrhl prostotu,
kterou svět nabízel.
Nechtěl jistotu,
ač každý jej pobízel.

Věřil, že překoná,
vše co do cesty vkročí.
Zmatek se nekoná,
prý klidně nohy v krvi si smočí.

Chtěl zažít romantiku,
kterou jen z filmů zná.
Neví, že má 'kliku',
vždyť ještě dýchá.

Netuší, že hraje si
s odjištěnou zbraní.
Když vystřelí vzpomene se,
proč střílet chtěl na ní..?
Autor Mania Dardeville, 13.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí