Ten hajz mě zabil

Ten hajz mě zabil

Anotace: když jsem ji psala, skoro jsem brečela,

Já ho tak milovala a on mě zradil,
hajzl jeden,ví jak mě tím ranil.
Kvůli němu teď právě umírám,
svíčka mého života teďkom skomírá.

Ten hajzl mě zabil,
ale nikdy se to nedoví,
řidič mě srazil,
ale nikomu to nepoví.

On ujel a nechává mě zemřít,
možná teď snaží se, krev z auta setřít..
Co provedla jsem,
že jsem to schytala,
chci si říct..Byl to jen sen..
kéž bych se zasmála.

Mluvit už nemůžu,
mami já chci domů,
ty's měla pravdu
teď strácím svou hlavu.

Už nikdy se neusměju,
nikdy už nepůjdu spát,
maminko moje, já chci se smát,
bolí mě všechno,
obličej mám od krve,
.. je mi ňák lehko,
já počkám na tebe...

Jo, a ty hajzle,proč si mě zradil?
proč mé slzy a krev jsi prolil?
Jel snad stovkou,ale já ho neviděla
značka 30 nademnou jak pomník čněla..
Autor Inies, 19.12.2005
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí