Něco visí ve vzduchu

Něco visí ve vzduchu

Anotace: ...

Já divný pocit mám,
snad je to úzkost,
s obavou usínám,
chybí mi blízkost,
je tu snad něco, co nechceš mi prozradit,
jak správnou notu mám, já sama naladit?
Jako bys odešel,
já nevím kam,
čas nás dva obešel,
a já se ptám,
co se to stalo,
proč jak ve snách jsi,
copak tě vzalo,
snad něco propás si?
Pročpak se mračíš,
a říkáš mi psssssssst,
kam v hlavě své kráčíš,
šeptals jak smrt...,
v hlase tvém starost zní,
jak kostelní zvon,
ráno se rozední,
a začne ten shon,
ten pocit však stále budu mít,
už nechci pořád dokola snít,
ať se stalo cokoliv,
jsem tu pro tebe,
s tebou cítím se,
že vznáším se do nebe,
občas klesnu k zemi,
s tebou však dobře je mi,
pamatuj, že na vše jsme dva,
nebo ne??
Autor Janetee, 14.04.2010
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, carodejka, CULIKATÁ, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky moc :)

19.04.2010 11:08:00 | Janetee

Ve dvou se to lépe táhne..stává se, že se občas trochu zatáhne a je šero..ale za každým mrakem se schovává slunko, pamatuj ;-)

14.04.2010 21:16:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí