Nemoc

Nemoc

Anotace: Beznaděj smrtelně nemocného člověka

Realita, odporná a sny jen další noční můry,
kam se má mysl uchýlí, tam spatří pouze zrůdy.

Nemoc v celém těle mém, kolující v mé krvi,
pichlavý pocit u srdce, každý nádech těžce zabolí.

Není cesty zpět a není cesty dále,
Není klidu pro mou duši, není vize ráje.

Tak snad jen stát a nechat plynout čas?!
Doufat, že v divoké bouři někdo uslyší nevýrazný hlas.

A i kdyby jej někdo slyšel, nikdo nikdy nepřijde,
Jen mé osobní peklo...Já a mé tělo. Můj úhlavní nepřítel.

Silný nádech, zatnout zuby, vzdorovat, snažit se dostat ven.
Však před sebou samým neuteču a problém je,
že tohle není sen.
Autor travisacek, 14.04.2010
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, myší královna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutné:-(.

15.04.2010 07:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí