Na křídlech draka

Na křídlech draka

Anotace: Legenda nebo spíše nezařaditelná úvaha

Jak dlouho trvá zkrotit draka?

Je to možné?

Zabít nebo ochočit...

Ne, ochočit nikdy, zkrotit snad, ochočit ne.

Být krotká...je to na celý život?

Zkrotit vášně a vidět dotyčného jinak, podvolit se

Využít přebytky energie, sílu, kouzlo, podělit se

Létat, ale ne daleko, nepálit, ale hřát

Jiskřit na cestu, proměnit sny

Ukázat slabá místa, uvěřit

Šupinami chránit to křehké

Je to na celý život?

Pohádky, pověsti, mýty zachovat

Uchránit tajemství,

předat ta svá nesmrtelnou kapkou krve

Na celý život

Ale neuhasit oheň v sobě
Autor Reason, 15.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí