Hvězdobraní

Hvězdobraní

Anotace: Pojďme dnes spolu do nebe...

Pojďme dnes spolu do nebe......



Daruj mi Velký vůz

a já ti za něj seženu

heboučkou peruť věčných múz



Sundej mi z nebe Andromedu

a já ti za ni vykouzlím

co slovy říci nedovedu



Sežeň mi prosím Pastýře

a já ti srdcem zamávám

z nadpozemského vykýře



Ukradni ještě Jižní kříž

tu víru z nebes danou

ať naleznem v ní tajnou skrýš

... pak řeknem - Nashledanou



A v našem velkém království

posetém hvězdnou perletí

budem se v tichu milovat

než noc se s ránem vytratí



....



Už zní nám den a hasne noc

...paprsky slunce planou

tu tam je hvězdné království

...mám snad říct Nashledanou?





Zachraň mi hvězdu... jedinou

a vyřkni tak věrný slib

že ve chvíli, kdy zemře den

budu tě tu opět mít...
Autor Aro, 15.04.2010
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké :) dobrý nápad

18.04.2010 02:01:00 | blue

Pěkně to zní :)

16.04.2010 14:07:00 | dandelion-meadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí