...

...

Anotace: pro Jana Kačenu

Některé myšlenky
jsou plné zemětřesení

Lidé se kterými se nám chvěje
zem pod nohama

Lidé, kteří se kolem
proženou jako stádo
antilop

Kouzelní lidé
v jejichž přítomnosti se cítíme
ohroženi a poctěni
zároveň
Autor DnyVunoru, 17.04.2010
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí