Pouštní obraz

Pouštní obraz

Anotace: 2008

Sbírka: Návrat

Seděly dvě holubice,

čistá vášeň svítila jim z očí.

Samy na poušti,

však nepotkají smutku.

Vědí, že mají jeden druhého.



Sedí dvě holubice v oáze,

v deští srdcervoucí lásky.

Když pak otevřou oči,

narazí na cosi tvrdého.

Je to realita, že jsou na poušti.
Autor Jan Václav Znojemský, 17.04.2010
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele nekoukáš mido duše kukátkem........

Je nádherná.... a ... no vůbec škoda že smím dát jen ST

20.04.2010 12:55:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí