Marnost situace

Marnost situace

Anotace: indispozice

Včera jsem vedl dialogy
o balistických křivkách
individuí,
rakety s city,
pravděpodobnost hodit devítku

S přibývající únavou
přibývalo metafyzično,
že Lásku lze najít ve Vesmíru,
smysl situací v Lynchovi,
kterej zná pravdu a nepoví,
sex ve Freudovi...

Škoda marnosti situace,
podobna vtipu o jasnovidkách.
Autor animovaný medvídek Pů, 18.04.2010
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, aniger, ilona, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí