Divná

Divná

Anotace: kostrbatá...divná...

Jak hledač rýmů chladem v myšlenkách se klepe,
Mé srdce ve stejném tempu tepe,
nebem proplétá se rudá modř,
jde mě zabít, jde mi na pomoc,

V tvářích těch, co válku poznali,
Bolest a smutek jsou vepsány,
slyším z nich salvy a křik němých,
vůdců, kterým úsměv ztich,
jako žár poslední,
jako poslední bohu za vše dík
Autor Sllunce, 18.04.2010
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí