Přátelství

Přátelství

Anotace: 2008

Sbírka: Návrat

Otevřenými dveřmi vstoupilo světlo,

na jaře kvete vše.

I to co loni již kvetlo.

Sedím v rohu, sedím tiše.

Každý člověk jest skleněný střep,

chceme - li složit ze střepů láhev,

a jeden chybí.

voda vyteče.

Měl by se slavit den přátelství,

jen v ten den musel by každý každého mít rád.

Každý zapomněl by na své neštěstí.

Každý zapomněl na všechny ze svých zrad.
Autor Jan Václav Znojemský, 19.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím zdali by se na ně mělo zapomínat. Snad dokázat je uložit do krabičky s nápisem: Už nebolí..jdu dál..
I z těžkých a bolavých věcí plynou nakonec ty dobré chce li člověk.

20.04.2010 12:47:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí