Spavci

Spavci

Anotace: 2008

Sbírka: Návrat

Unavení spáči bloudí chodbami,
v očích hněv.
"Kdo nás zase budí"
prochází
rozchází se
a zase se rozcházejí.

Ospalé bytosti,
vypadají jak z jiné planety.
Nikdo se nesměje.
Nikdo nezpívá.

Mnozí stojí u oken.
Tvrdí že se krásně vyspali.
Ale.
Nespali vůbec.
Přetvářka zvítězila.
Tento snadný boj.
Proč?
Autor Jan Václav Znojemský, 19.04.2010
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebudu psát proč je ta básenka u mě za ST prostě je a vím proč...

20.04.2010 12:45:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí