Chci znát vše co uznáte za vhodné

Chci znát vše co uznáte za vhodné

Anotace: 2008

Sbírka: Návrat

Chci poznávat lidi

studovat v nich svůj vlastní odraz.

Že můžou byt i cizí?

Toho jsem se bál dřív.

Teď už se nebojím.

Člověk si zvykne.


Chci poznávat okolí,

svět, město i sám sebe!

Chci vědět co a kdo jsem.

Však sám to neposoudím.

K tomu potřebuji okolí.


Svět se zase pootočil,

o nějakou setinku!

Na dveřích nápis.

" Šetřete štěstím, štěstím Šeřte"

Je to tam ve čtyřech jazycích


Štěstí utíká oknem,

i když je zavřené,

sáláním.


Co vy uznáte za vhodné,

abych znal.

Chci znát!
Autor Jan Václav Znojemský, 20.04.2010
Přečteno 288x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí