chci ti říct

chci ti říct

Anotace: .....

Cci ti říct, už to víš.
život nám naloží o bolesti
strasti slzy, neplakej.
Už se nsemíš bát
musíš se rvát.
Život je někdy zlej.
Pojď se se mnou toulat,
už se nesmíš bát
musíš se rvát.
Prašnou cestou trvá to dýl,
ale jde to,
chceš se mnou žít.
Půjdeme dáol cestou svou.
Autor Tajuplný, 20.04.2010
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí