Zjizvená tvář

Zjizvená tvář

Anotace: o pomstě za jizvu na tváři

ZJIZVENÁ TVÁŘ

Uzavřená ve svém světě
stále toužím po odvetě,
muž, který mne zohavil,
kéž by z číše víno pil

Víno jež sem otrávila,
kéž by ďábel vypil do dna,
tvář mi zjizvil podlý červ,
ať ho bolí každý nerv

Už se blíží, páchne hříchem,
zacloumám však jeho smíchem,
na znak padne, přísahám,
jen tak vzdát se nehodlám

Budeš pykat podlý vrahu,
nemáš šanci ani snahu,
tentokrát už zvítězím,
vínem svým Tě porazím

Za mé jizvy zaplatíš,
pomsta má Tě nemine,
tvář mou sice nezahojí,
ale bolest pomine
Autor Andrea de Taverne, 20.12.2005
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí