Strach

Strach

Anotace: Krátká báseň o myšlenkách člověka, který se bojí i přestože ví, že se bojí zbytečně.

Rvu se s pocitem,
kterému nerozumím,
existuje souvislost?

Mám zlost,
že nerozumím,
přitom vím,
že to dokážu,
že to umím.

Drž se za uši!
Nechtěj nic slyšet!
Vstávej bez pocitu viny,
nad každým ránem mi jednou budou stékat sliny.

Snad mě to nepohltí,
snad si budu moct dát šálek kávy,
snad se pozastavím nad mnoha davy...
Autor El, 21.04.2010
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Chechtalka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí