Uliční toulky

Uliční toulky

Anotace: 2008

Sbírka: Návrat

Procestoval jsem přes 3000 mil

jen abych

unikl tomu všemu

shonu stresu a těm

kdo mě srážejí vždy na kolena.

Procházeje se městem slyším

tajná hesla

otevřenými okny z ulice

která bych rád někomu svěřil

ale nemohu

Jsou to příliš citlivá témata.
Autor Jan Václav Znojemský, 21.04.2010
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí