Moje první píseň

Moje první píseň

Anotace: prostě z radosti

Moje první píseň letí krajem a já letím s ní,
je prostinká jako vzpomínka,
jako vzpomínka na milého,na štěstí, na slzy.
...slzy štěstí, slzy lásky co skrápí mou líc,
já nevím co víc o tom štěstí říct.
Snad jen že vede mně dál,
já letím tím krajem a zpívám jim dál.
A oni vědí že láska a trápení patří nám,
láska je cukr a trápení bič,
my jsme jak oheň a voda co ženou se pryč.
Až je někdo zastaví,píseň se dostaví,
dostaví na konec,
možná i začátek a já budu zpět i s písní první
co nemá jen konec... ale i počátek.
Autor Kamuniak, 06.11.2004
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí