Pokušení

Pokušení

Anotace: jo pokušení

Stvoření z pohádky
s nadějí jdeš blíž
v městě má paláce
však na samotě kříž.

Cestou kterou kráčíš
jak pole neorané
nevíš kam dojde
na kusy tělo rvané.

Na pranýři nahý stojíš
však než-li k obdivu
spíš kamenem hodí
tichá vražda přílivu.

Doteky slovíček
bodají než hladí
úsměvy ve tváři
svádí krutost hadí.

Snad jen se probudím
sen se mi zdál
kdos černý nadále
nade mnou stál.
Autor Čoki, 22.04.2010
Přečteno 214x
Tipy 7
Poslední tipující: Nút, zelená víla, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V komůrce
kam smíš jen ty
spí slunce
daleko od lidí
:o)))

24.04.2010 21:52:00 | Nút

Pokušení--odolat,neodolat--

22.04.2010 21:33:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí