už dávno měl jsem spát...

už dávno měl jsem spát...

Anotace: 22042010

Jen dvě minuty
mě dělí od
jedné hodiny ranní
Spát jsem chtěl
už před půlnocí
Takhle to ale
vždycky skončí

Mam rád noc
kdy ruší mě
zvuk tužky a papíru
Noc mě pohltila
poskytla klid
Den bych měl raději
zaspat
Topim se v tom
světle a hluku
slunného dne
Autor humus, 23.04.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Unyle Pěl, MarkétkaR.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí