Usínání

Usínání

Anotace: každej večer..

Každej večer, když usínám,
tělo snad zimou mi zebe,
s hlavou v dlaních vzpomínám,
na všechny, jen ne na sebe.

Každou noc, tiše se proklínám
a trošku vlhnou mi oči,
do stínů černých je upínám,
proč na mě tak útočí?

Každej večer, myšlenkové pochody,
co se stalo chtějí změnit,
tak velký maj´ k tomu důvody,
aspoň jen na chvíli oněmit.

Každej večer, vpíjí se do polštáře,
když ony tak samy,
slzy, co lechtají mi tváře,
každá takhle osamí.

A já nemůžu spát,
tolik toho na srdci mám,
jako oheň vzplát,
když každej večer usínám.
Autor Jiná, 23.04.2010
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Psavec, Petbab, susana načeva, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, a dál?

23.04.2010 19:53:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí