Známá

Známá

Anotace: Vlastně spíš neznámá. Beze jména, bez vzhledu, popsat ji nedovedu...

Neznámá známá
tahleta dáma.
Kterou vídám,
když snídám
na balkoně samoty.
Je plná ochoty.
Čím to asi bude?
Že potkávám ji všude?
Kam se hnu.
Láskou žhnu
a nadějí.
Že později.
Potkám ji zase.
V jejím hlase
najdu spásu.
Díky špásu,
který si z lidí dělá.
Jsem stále bdělá.
Co kdyby –
zná chyby
všech lidí.
Vše vidí.
Její jméno nevím,
když ráno sedím
jen se tak mihne rychle.
Než zmizím do své krychle.
Neznámá známá
chodí vždy z rána.
Její role je tajná…
Přítomnost bájná…
Autor Prinzeschen, 23.04.2010
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí