Dům

Dům

Anotace: ...

Dům v lese, v domě tma.
Dům ve tmě, ve tmě já
a ve mně tma a já o samotě.
Na mé hrudi mrtvé koťe.
V lese v temném domě,
zemřelo steskem, jen pár hodin po mně.
Autor MalaMarkis, 25.04.2010
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí