Malé kotě ve světě

Malé kotě ve světě

Kde je moje malé kotě?
Dávno nespí doma v botě,
Potkáte ho ve světě,
Ztratilo se na výletě.

Je mi po něm velké smutno,
I když brečet není nutno,
Přeci jen mi nezbývá víc,
Než-li jeho portréty,
Hrst mnou namalovaných
nepovedených skic.

A tak slza slzu mine,
Do očí se vzdorem hrne,
Neposlouchá, neslyší,
Kane dál a brečí si.

Čekám v prázdném pokoji
Návrat svého kotěte.
Snad se samo nebojí,
Neskoná mi ve světě.

Najde cestu zpátky domů,
I když vzdáleno je na sto honů,
Nelekne se záludností,
Nezláme si všechny kosti.

Vrátí se mi velmi brzy,
Omluví se za mé slzy,
Že ho svět už nezajímá,
A spolu nám bude príma.
Autor tmavovlaska93, 26.04.2010
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, ta.cupka, strašidýlko-střapatý, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zachumlá se pěkně v klíně,
dlouho tam pak už spočine,
bude vrnět, sladce příst,
nenechte si tuhle chvíli vzít...

03.05.2010 08:57:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí