Jiný svět

Jiný svět

Anotace: Juu.. :)

Když přimhouříš oči,
vidíš jiný svět.
Samé barvy,
samý květ.

Krásné barvy,
blyští se.
Krásné barvy,
mění se.

Kytek plný svět,
všude to je samý květ.
Květy všech barev a vůní,
člověk se při tom sluní.

Je to krása veliká,
kdekdo se hned poleká.
Poté rychle oči otevře,
Smutku ihned zanevře.

Okolo něj krutý svět,
člověku se chce hned zpět.
Proto oči přivírá,
kráse se uzavírá.

Vidí opět barvy,květy,
na to nestačí mi věty.
Autor Gapa, 26.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: dark evelyn, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí