Zlomené hranice

Zlomené hranice

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Národy tarantulí přestoupiv hranice

přes všechny úspěchy jest na mě štvanice

Kdy už to skončí?

Sotva to začalo

Já se ptám

Kdy už to skončí.

Na každou akci je reakce

v jeden okamžik radost

v druhý šok, zmatek a strast.



Výběrčí daní najde vždy svého plátce.
Autor Jan Václav Znojemský, 26.04.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí