ZBYTKY NOCI

ZBYTKY NOCI

Anotace: jen jen lampa hladí stín...

Zbytky noci
lampa hladí stín
co křičí bez pomoci
hledajíc zbytky vin

Jen mrtvé ticho a samota
v potemnělé ulici
co z duše klokotá
to jen ruší ranní ptáci

jen zbytek oparu
dým ze vzletných doteků
meluzína kvílí svou oporu
a hluku projíždějících vlaku

Zbytky moci
z krásné všednosti
romantiku z obyčejné radosti
a zbytky noci

lampa co zhasla svůj klid
uklidí ty zločiny
i poslední vteřiny
nedají spět vzít

jen ,jen,jen
lampa hladí stín....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.04.2010
Přečteno 229x
Tipy 20
Poslední tipující: ilona, Vjeršotepec, PIPSQUEAK, Tacca, Psavec, Květka Š., hašlerka, Mbonita, Divoženka1, zenge, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí