Mír nebude nikdy

Mír nebude nikdy

Anotace: ...

Mluvím na zmrzlá těla.
Svět je pouští citů.
Mír, nám vybojují děla.
Vkrádáme se do cizích krytů.

Ve strachu vlastníme zbraně.
Bez nich neumíme žít.
Slepě křičíme: ,,Na ně!“
Proč, chceme se jen bít?

Po válce jen utrpení
a nová, výjimečná data.
Mám dost toho zabíjení.
Chováme se jako prasata!
Autor eddy1 1 11, 26.04.2010
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, hašlerka, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí