Černý nebo bílý?

Černý nebo bílý?

Anotace: To je jedno, barva jako barva.

To sem tak jednou žil,
po svobodě zatoužil,
nevěděl kudy jít,
neuměl se stím sžít,
neměl na nic cit..

Stačil jen okamžik,
je to jak ostrý břit,
člověk pak neví co dál,
když tam tenkrát jen tak stál,
nakonec začal pít..

Chemie osudu,
nemá teď na to vliv,
snad to rozdupu,
ikdyž nebudu živ..

Bolí to přebolí,
člověk stím zápolí,
musí najít cestu dál,
a žít...
Autor FrankieLamprt, 26.04.2010
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Strixa, CULIKATÁ, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí