Znamení

Znamení

Anotace: pro ty, kdož najdou

Pod hromadou kamení
jediný list pouhý
na něm dávná znamení
vzkaz, že den je dlouhý.

Jemnou rukou psána slova
s nadějí již hledíš dál
střádáš smutky stále znova
byť plný,přec prázdný sál.

Do rytmu hrají píšťaly
v sále teskně zahučí
píseň kterou neznaly
spočinou v tvé náruči.

Pod hromadou kamení
dívčí tělo skryto
na něm čerstvé znamení
v srdce nožem vryto.
Autor Čoki, 27.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Nút, zelená víla, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A možná to
všechno jinak je
než tvé oči vidí
Možná jen sen
co se snem
být stydí..

28.04.2010 12:02:00 | Nút

Čoki,to je fakt pěkný..ST.

27.04.2010 16:32:00 | Květka Š.

Pod těžškým údělem-plný sál
a přec je člověk v duši sám.

27.04.2010 15:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí