Otázky

Otázky

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Zbytečná slova nemajíc prachžadný význam.

Zbytečné myšlenky, myšlenkové proudy.

Na nic není čas a přitom se plouží.

Na nic není chuť a přitom sním.




Proč umíráme?

Proč umírá láska?




Tolik krásy

jeden hloupý týden

Vlastní zaváhání

Příchozí plné odchozí žádné




Proč jsi to nezvládl?

proč jsi to nepředpokládal?




Aktiva a pasiva

určitě bych byl v minusu.




Proč to tak bolí?

Proč je ta láska tak krutá?




Byla to fantazie

Krásné barvy.

Krásné oči tvé

Krásný smích




Čas to muže zachránit

ale také definitivně zničit

To je tak trpký burčákový defekt.

Ach jaká mladost

a jaká láska.




Bylo do zpěvu

ba do zpěvu je pořad

ale už to jsou docela jiné noty a tóny.




Nejhorší jsou ty otázky,

na které se ptáme otázkami.

Proč jsou ty otázky?

Bad smile.
Autor Jan Václav Znojemský, 27.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí