Osude stůj

Osude stůj

Anotace: osudu neporučíš ...ani aby se zastavil a poslouchal ...

Osude stůj ...jen šetři šípy
ranil si srnu znavenou
ušetři život nešťastnici
chtěla jen dojít za duhou

Napít se vody
z mléčné dráhy
a laskat květy šafránu
osude stůj...jen šetři šípy
daleko nechoť pro ránu

CHtěla jen poznat lásku v srdci
ve stínu spáti znavená
ušetři srnu nešťastnici
ať není láskou zraněná

Každičký tvor má přeci právo milovat
co jsi osude?
Rozdrit třeba čelem bránu
čím budem až láska nebude ?

Zbude jen tečka v nitru srdce
zdude jen pírko něžnosti
osude stůj...a šetři rány
lásce ty měl bys pomoci
Autor Nefinečka, 27.04.2010
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Kara Lee Exl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsaná!!Líbí se mi.

28.04.2010 07:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí