Drobeček

Drobeček

Anotace: .... k tomu není co dodat ....

Nakouknu do dveří třinácté komnaty
leží tu miminko bez mámy bez táty
schoulené v klubíčko
cumlá si prstíky
miloučký úsměv
mu přeběhl přez rtíky

Nepláče, směje se
napímá ručky
chtělo by za mámou malými krůčky
schoulit se v náručí
u svého tatínka
teď začal zkoumat svá malá kolínka

Neboj se drobečku máma se vrátí
čekání na tátu hrou si tu zkrátí

Pak náhle natáhne ručičky svoje
usměj se chlapečku ,sluníčko moje

Já sem tvá maminka, táta je tady
jsme jedna rodina dohromady
Autor Nefinečka, 28.04.2010
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: jvacl, CULIKATÁ, veverka11
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká,vykouzlila mi něžný úsměv.Milé počtení.

28.04.2010 17:48:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí