yes we are

yes we are

Anotace: 23042010

Jsme ubrečánci!
Stěžujem si
a chválíme svý
sobecký výkony

Jsme pokrytci!
Chčijeme si do huby
pro styl a zalíbení
trpíme sami sebe

Jsem lhář!
Stěžuju si a
do huby jsem si nachcal,
přiznávám se

Včera jsem se ožral
navzdory prázdnotě
cítil jsem se
skvěle

Jsme ubrečená,
pokrytecká budoucnost
Já, ožralej,
jen a pouze, bez zájmu
Autor humus, 28.04.2010
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: MarkétkaR., Unyle Pěl, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí