Žíly

Žíly

Anotace: moc stará věcička.. dva tři roky .. pohled "smažky" na svět .. jojo tenkrát se vše zdálo jinačí ..

Mam kámoše ten má rozpíchaný žíly
Je neustále bdělí a čilý
Jakoukoli pomoc on odmítá
Ale další dávku bez rozmyslu přivítá
Pak zas za svojí realitou odlítá
A nás nechá tady
Jsme tu a víme že máme zápory a klady
Jenže on jenom kladnej svět zná
Jedinej zápor je dojezd když prožívá
Tohle je jediný co jeho a mě občas tíží
Hrůza je vědět že se to blíží
Hrůza je sedět
A do blba hledět
Pak se v křeči sehnout
Vzápětí postavit pak zas lehnout
Je to jediný
Jediný co není na tom nádherný
Jinak je z tebe mocnej pán
A každej je na tvoji párty zván
Ale nříkám, že bude mile přivítán
Nikdo na tomhle světě tě nemá rád
Proč teda čekat nějakej pozitivní zvrat
Když jsi na piku netíží tě hlad
Máš tolik energie že nevíš co dřív udělat
Pervitin ti víc než kdokoli dá
Je to prostě paráda
.
.
Co víc si přát??
.
.
Stačí jen svýho delera znát ...
Autor Jan Střelec, 07.11.2004
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí