Po lžičkách

Po lžičkách

Anotace: svět plný chuti

Svět plný marmelád
Svět epesních tvarů
Barevná kulička,pořád si hraju

Boa kolem krku,cítit vůni třešňových květů
Ve vlasech pruhovaná pinetka
Pokaždé se utváří nová myšlenka


Zhomtnělá tma,nejistý pád,to co ohmatává každý rád
Kosmickou rychlostí,vypouští svou duši vpřed
Vytahuje slunce,vytahuje rty,růžová krajka barví

Doma? Doma tam uvnitř je,když si tančí v kalužích
A ze střepů barevných mozaiku si tvoří
Naplňuje se po lžičkách,bez šedi


Občas průsvitná,občas průhledná
Tahá ho za dlaně, malá a nesmělá
Houpe se na houpačce s ním i bez

S úsměvem na tváři plné chutě,každé slovo naplňuje
Magnetizující hlas,nebo ticho
Tak jak si přeje aby to bylo,šmouha co krade zvuky

Naplňuje je a nikdy neodchází
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 29.04.2010
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobře, že si stále hraješ, Luci :)

30.04.2010 18:10:00 | její alter ego

do moří...

29.04.2010 21:36:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí