na cestu

na cestu

Anotace: ab

Na Cestu

Nejsem pánbůh a rád bych byl
Láká mne rozhled do kraje
Možná, že bych i pochopil
Modré a hebké okraje
Ve kterých vlní se celý svět.
A těch pár kousků země, co je jich pět.

Nejsem ptákem a rád bych byl
Na vlnách větru plachtícím
Že sklízím niž bych zasadil
A zpívám verše ze všech sil
Snad nikdo by se nezlobil.

Nejsem bez chyb a rád bych byl
Se štítem bílým, bez poskvrny
Co řekl bych to bych i žil
Drsný a celozrnný.
Nemaje pochyb o životě
To špatné v sobě umně krotě.

Však nejsem doufám ztracený
Ve chvatu světa, vývoje
Snažím se s pěnou u huby
Změnit sám sebe - v kovboje
Jež s ořem bujným, plným síly
Se svojí duší dojde k cíli.
Autor trentatre, 29.04.2010
Přečteno 213x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, CULIKATÁ, Sima, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsi ztracený, neboj..

03.05.2010 14:33:00 | BARBYE

Zdá se, že jsi na dobré cestě, kovboji... :)

29.04.2010 20:24:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí