zhulenej vrah

zhulenej vrah

Anotace: no též šíleně staré až bych řekl z dětských let ..

Poslední dobou mě pořád přepadá
Tahle kurewsky vražedná nálada
Asi byste to měli vědět
Ať můžu vyrazit a né jen z okna hledět
Musím vás před sebou varovat
Musím se svojim osudem vyrovnat
Bude to jedna rána pak už nebude nikdo intrikovat a lhát
Nikdo nestačí nic mi říc
Nikdo neukáže mi svůj rub všichni ukážete líc!!!!!
Až přijde ta mocná chvíle
Poznáte podstatu v mém díle!!
Není to dílo zkázy
Nejsem stejný jako ostatní vrazi
To by byl omyl mí hříšníci drazí!!!!
Poznáte co jsme všichni vlastně zač
Že je jedno jakej jsi sráč
Že všichni stejný kurwy jsme
Že si ve lžích povídáme
Nemám rád tyhle drsný kecy
Ale jsou to nejdůležitější ohledně naší věci
Teď já budu vaším katem
mě neuplatíte ani zlatem
Na všechny brzo dojde
Každej brzo moji rukou pojde
Brzo uz brzičko
Hlavne neřvi holčičko!!
Stačí jenom maličko
A odhalej naše marihuanový políčko..
Odhalej náš malej ráj
Kde to všichni vrazi znaj
Není lepší než bejt zhulenej masovej vrah
Pak nikdo nepřekročí tvůj práh
Nikdo nesmí dovnitř ani ven
Žiješ jenom svůj sen
Je to náhle tvoje realita
Náhle ty rozhoduješ jak vypadá brutalita
Ty určíš jaká bude závěrečná fatalita
Ty jsi pánem situace
Tak můžeš dát dělo tý holce
Nebo ji zneuctít
A svoje choutky vklidu uspokojit
Můžeš si dělat co chceš
Ty jsi hlavní hrdina takže neumřeš….
Autor Jan Střelec, 07.11.2004
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí