Skrytost

Skrytost

Anotace: změna? v nedohlednu

Radost z vůně opalovacího krému
Na nahé kůži
Hřející ruce umrzlých

Pocity že oblaka plynou a padají
Ze soucitu k Slunci
Aby se neomrzelo
A někdo ho nevymazal
Jako se mažou lidé z popsaných listů papíru

Myšlenky kupící se
Myšlenky hroutící se
Do hlubin mysli zažrané
Nikdy nevytáhnuté vraky
Kroky po tepoucích spáncích

Noviny na politých stolcích
S fotkami dokonale vyhlazených tváří a těl
Bez nástinu stínů na duši
Vyrvané stránky
Poloosobnosti
Samozvaní bořiči klišé
Píšící na vyrvané stránky
Bez morálních podtextů
Nové myšlenky
Společnosti zvané národ

Nechtění
Neobsažení
Neobsazení
Nezapamatovatelní
Skřípající jako panty starých dveří
Ve vrstvě rzi a prachu

Říkající pravdu
Nevhodnými slovy
Různých barev a směrů
Autor její alter ego, 01.05.2010
Přečteno 289x
Tipy 14
Poslední tipující: Ishtar, zelená víla, stmivani.na.lepsi.casy, LaVendel, enigman, Severka, WAYWARD, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

barvy rozeznají...

02.05.2010 21:02:00 | enigman

jo!!! S.

02.05.2010 09:30:00 | Severka

...po zásluze ST

01.05.2010 20:08:00 | WAYWARD

líbí!...krása prázdnoty:)

01.05.2010 20:03:00 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí