Zavrhnutí milého

Zavrhnutí milého

Anotace: ...psáno z pohledu ženy

strhnu tě se zdi
tvůj obraz
portrét mučitele
mého těla
rozškelbím tvůj úsměv
do trhliny nevkusu
uvrhnu tě do ignorace
a zmuchlaného
ve vráskách papíru
tě hodím do koše
***
už nejsi můj princ
už nejsi můj hřebec
zbyla z tebe vzpomínka
tvá tvář proměnila se v siluetu
a já promluvila ke zdi
***
zuříš nebo pláčeš
zavrhla jsem tě
a možná nám oběma
bude líp každému
samotnému než spolu
Autor Tomáš Přidal, 01.05.2010
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: mamina, Javavia, pamp_elka, hašlerka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se mi hodně líbí. ;-)

10.05.2010 19:52:00 | Krávolína

:) jo, ale prej to napsal nějakej přidal...:) to je teď nějaká epidemie bo co

01.05.2010 21:39:00 | pamp_elka

takhle se cítí asi žena
zavrhnutá, opuštěná

ST!

01.05.2010 21:26:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí