JÁ VÍM.....

JÁ VÍM.....

Anotace: staré lásky do snu vchází

Už je to dávno,a v příštích vteřinách
moje křídla mně čas ustřihává
slzy stékají po vzpomínkách
kdo krade pocity z kterých si nalévá
vino svého loučení
jako mrtvé znamení
co nikdy nezůstává
jako ta slova co odkapává
Já vím,staré lásky neodchází
Já vím,staré lásky jen do snu vchází

Včera kytky ve vlasech,než našel nás strach
strach co tak odtikává
když usedá prach
proč?proč?slova jsou tak živá
a k z bláznění
to se teda nemění
kdo si ale dneska vzpomíná
když cesta je tak jiná
Já vím,staré lásky někdy schází
já vím,staré lásky z těch tak mrazí

Jen v bloudění zůstává čas na řasách
něco jen zpívá jen obraz v cizích krajinách
co na lásku se dívá
kdo jí vymění
když přijde po setmění
koho to dneska dojímá?
když další slova,další lásky objímá?
Já vím,staré lásky vzpomínky doprovází
Já vím,staré lásky do snu vchází

Vidíš krásné oči v záclonách
to ale chvíle nalhává
mlčí ve tvých hodinách
ale v těch navždy zůstává
jaká jsou další loučení
to však ptáci neocení
kdo přes prsty se dívá
ale proč je láska živá
Já vím, staré lásky někdy schází
Já vím, staré lásky do snu vchází

Žiješ už v dalších mrtvých vteřinách
to jen pocit zůstává
stírá ho jen starý nanos,starý prach
proč?proč?nemává
kdo to ocení?
kdo ty krásky vymění
je jako divadlo,opona nepadá
jen další píseň tu snílka napadá
Já vím,staré lásky
já.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.05.2010
Přečteno 268x
Tipy 28
Poslední tipující: Divoženka1, Mbonita, PIPSQUEAK, labuť, Házté, zenge, WAYWARD, Psavec, rezina, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, pravdivá...*:)

03.05.2010 08:35:00 | PIPSQUEAK

st

02.05.2010 18:37:00 | ROMAN LOHNERT

Každý občas zavzpomíná...pěkná.

02.05.2010 11:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí