iggy se o mě postará

iggy se o mě postará

Anotace: ...nechceš to číst

už nechci tě chtít
už nemůžu chtít tě chtít
a nebudu tě prosit jen
mě prostě zas můžeš mít

a sem plná rozpaků
ostatně jako vždycky
svět je hnusnej a já s ním
přesvěč mě o opaku
a když ne ty, nemusíš se bát
iggy se o mě postará

a ten sníh už roztál úplně
byl tu jen pro mě a pro tebe
a bude to znít dojemně
když řeknu ti co měla jsem dávno
chybí mi ty naše záclony
vymkla jsem se kontrole

kazím ti to
ale já neumím mlčet
aspoň neměj strach
dneska nebudu brečet
už mi došly slzy

a tobě asi taky
nechtěl si to číst
Autor nedám si. díky, 03.05.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí