Lucie na obloze...

Lucie na obloze...

Anotace: ...s diamanty, byla kdysi píseň od Beatles (Lucy on the Sky with Diamonds-a bylo to tak trochu o LSD), toto je ale jen taková fantazie :-),

S Lucií na obloze zpívám
s Bílou stěnou splývám
černý anděly vzývám
Jimovy Dveře otevírám

Za nimi jsem uviděla tebe
spadly na nás velký kusy nebe
vzali jsme ten nejbělejší mráček
uvnitř bylo spousta divných hraček
snědli jsme ten nejčernější míč
nenašli jsme ke dveřím zpět klíč

Země právě zakřivila osu
smrtka z nosu vytáhla si kosu
střemhlav k slunci letím
příliš rychle
v kleci smetí a můj život
v kostce uzamčená krychle
Stínu svýho světla
jsem se lekla
do pekla
mi krev má černá vytekla
i s duší
Jen matně tuším
kdo to je
ta černobílá Lucie
mou duši vylije
můj čas mi upije
a nepřidá...
Autor bublinka77, 05.05.2010
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí