Věčně

Věčně

Anotace: zase jedna z jičínské vinotéky ..

Má to svoji tragedii
má to svoji komiku
když pliveš krev tvářit se
že máš všechno v malíku

má to svoji lyriku,
má to svoje kouzlo
držet xicht jako že ti
nikdy nic nevyklouzlo

a jde se taky zasmát
i když je duše bledá
lidi to spolknou, ale ..
věčně se to žít nedá
Autor Hanzi, 05.05.2010
Přečteno 223x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Vanilková Ninja, bublinka77
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí