Náhradní součástky

Náhradní součástky

Anotace: Farma na orgány

Nehybně sleduji, jak do mě skalpel noří
Chirurg s úsměvem na rtech dovnitř mne ruku vloží
Jeden za druhým orgány od těla dělí
Prazdná místa voskem žhavým tmelí

První bere ze mě si srdce
Jak rád bych mu podal pomocné ruce
Mně k ničemu stejně není
A teď už se to těžko změní
Zdroj bolesti do cizí hrudi zřejmě brzy směřuje
Lituji toho,kdo v naději ve štěstí, v život v něj svěřuje

Další skalpelem přemlouvána ven jsou játra
Proč nevzít je zdravému, když nemocný chátrá
30 let v lihu poctivě naložena, konečně našla za sebe náhradu
Na přivítanou z lahví od piva postaví těm novým ohradu
Dárce vypadá, že je pro tento okamžik pěstoval
Málokdo by mu takový osud zvěstoval

Do ledového boxu hned po nich hozeny jsou plíce
Kdo jiný, než člověk s jejich rakovinou, si je zaslouží více
Co nový začátek cigaretou oslaví
Vzdyť ta ho přeci vždy na nohy postaví

Tma,
to bude tím, že ostří přeřízlo zrakový nerv
Bezmocný cítím se jak moučný červ
Však bude je chtít vrátit zpět
Kdo skrz ně uvidí tento prohnilý svět

Čekám, kdy přijde řada na největšího nepřítele
Parazitujícího na mém těle
Dirigent, tok emocí řídící
Ten vortex bolesti vířící

Však slyším kroky, je po všem
Něco tu pán zapomněl ovšem
Což není kdo by si dobrovolně mozek můj vzal?
Když já rád bych ho darem dal
Alespoň jako okrasu, v láhvi naložen
Někde na nočním stolku položen
Autor Serja, 05.05.2010
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šikovnej kluk,neváhej a pokračuj ...

06.05.2010 23:44:00 | MassageR

zajímavá :o)

06.05.2010 12:16:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí